Torsdag 18. mai inviterte markedssjef Lars Christensen i Porsgrunn Boligbyggelag ca. 35 håndverkere på grillfest. Og det var Den Stolte Pølsemaker Hans Ole Bergby som sto bak både grillmat og grillen.

– I byggeprosjekter er det en tradisjon at utbyggerne inviterer håndverkerne til et kranselag med god mat og drikke når tak og vegger er på plass og bygget er tett, forteller Lars. – Denne gangen feiret vi at det nye boligprosjektet Doktor Munks Park Trinn II, som PBBL og Seltor Bolig står bak, nådde denne milepælen. Prosjektet omfatter 2 bygg med til sammen 25 leiligheter.

Grillfest med Den Stolte Pølsemaker

– Denne gangen inviterte vi de rundt 35 håndverkerne til en skikkelig grillfest med Den Stolte Pølsemaker selv som grillmester. Hans Ole hadde med seg flere av sine spesialiteter pølser i forskjellige varianter, mørnet biff og – ikke minst – Den Stolte Pølsemakers sinnsykt gode potetstappe og sauerkrauft, avslutter markedssjefen med vann i munnen

Trenger du grillsjef?
Har du et større arrangement på gang? Den Stolte Pølsemaker tar på seg grilloppdrag til større arrangementer der vi kan levere både grillmat og grillmester. Enten det er idrettslaget, firmaet, storfamilien eller vennegjengen din som skal ha grillfest, er det bare å ta kontakt med oss på tlf. 934 83 000 så stiller vi opp.

Alle foto: Lars Christensen