AKTUELT

Lungemos – fra billigmat til «supermat»

For mange av oss som har levd en stund, har nok lungemos vært noe vi i barndommen “måtte” spise. Og det var ikke nødvendigvis fordi vi elsket det, men fordi det var sunt, næringsrikt og billig. «Spis opp, det er bra for deg!» sa mor, og så var det bare å ta en skje til.

Les mer »

Nyretalg – en gjenoppdaget råvareskatt

Nyretalg er en særdeles næringsrik råvare med helt spesielle egenskaper som tradisjonelt har blitt brukt i både pølser og annen matlaging. Det er stadig flere matkjennere i ferd med å gjenoppdage. Nå får du nyretalg på glass hos Den Stolte Pølsemaker!

Les mer »

Slik tilbereder du nyretapp

Vår venn og mesterkokk Ken Andersen forteller deg hvordan du tilbereder «nyretapp» som også kalles slagterbiff eller slakterens biff, da det gjerne var denne, slakteren selv tok hjem til sin familie, sier Ken som blant annet har jobbet for Eyvind Hellstrøm på Bagatelle.

Les mer »